Banebooking Nygårdsvej

Anlægget på Nygårdsvej 102, 4700 Næstved, samme adresse som tennishallen. På anlægget er der ikke mindre end 7 udendørsbaner og 3 padelbaner med sand på kunstgræs. Spilleunderlaget betyder at sæsonen kan starte tidligt og slutte sent, og der kan spilles om aftenen frem til 22.00 på de 4 baner med lysanlæg. Det er banerne 1, 2, 3 og 4. Ligeledes er underlaget ikke fugtfølsomt så der kan spilles videre umiddelbart efter en sommerregn er stoppet.
Bane 1-4 og 8-10 kan bookes i 90 minutter per booking.
Hallen har 4 baner indendørs som er filttæppe spilleunderlag. Det kræver rene sko kun til brug indendørs. Men det betyder også at der på regnfulde sommerdage fortsat kan spilles tennis, blot man rykker ind. Du booker indendørs baner seperat. Se under "Book Bane"
Indenfor kan bane 2-4 bookes i 90 minutter og bane 1 kan bookes i perioder på 60 minutter.
Skal du booke baner kan du se banernes numre her på oversigten. HUSK altid at skifte til rene indendørs sko til indendørs tennis.
Klublokalet på Nygårdsvej kan du bruge når du er i klubben, men du kan også leje huset til private arrangementer. Det klares ved at kontakte sekretariatet på info@ntk-tennis.dk