Vores sponsorer

DET ER EN GLÆDE AT KUNNE PRÆSENTERE VORES SPONSORER

Anzet A/S Group's vigtigste formål er at skabe værdi for kunder og kandidater. Vi skaber vækst, vi skaber medarbejdertrivsel, vi skaber bundlinje, og vi skaber sunde og visionære virksomheder i hele Danmark.

   

EVScandia leverer alt i to og tre hjulede køretøjer med elmotor
EVScandia leverer også Segway Sightseeing ture, så det er bare at kontakte dem hvis du har brug for  løbehjul eller segway.
Du finder butikken på Åderupvej 4-6, 4700 Næstved

   

El-Installatør. Vi er klar til at rykke ud, hele døgnet rundt.

   
Sydsjællands største advokatfirma. Vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen.    

Vi bygger videre på en god idé. Vi løser alle byggeopgaver som Total -,Hoved- eller Fagentreprenør

   

Dansk VVS rådgiver dig ikke til den dyreste løsning - vi rådgiver dig til den rigtige.

   

DIN INSPIRATION er et ledernetværk for nysgerrige og ambitiøse ledere. Vi sætter fokus på tendenser og temaer, som er relevante i rollen som leder og/eller ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed. Og du bliver præsenteret for nogen af Danmarks stærkeste foredragsholdere i de 6 årlige morgenseancer.

 

 

Du finder Blomstertrylleriet i Købmagergade 12. Der er altid et rigt sortiment at vælge fra og så er der også inspiration og god betjening i butikken.

   

Forebyggelse er en vigtig del af dit behandlingsforløb, idet det desværre er ret almindeligt at få tilbagevendende problemer, når man først har fået en skade. Din bevægelighed og daglige funktion er i fokus og derfor også omdrejningspunktet i vores behandling.

   
Velkommen til en butik, der bugner af de seneste tendenser og de bedste klassikere inden for møbler og boligindretning.
KJEPS bolighus er der for at hjælpe dig med de rigtige løsninger til dit hjem.
Du finder butikken på Kanalvej 1, 4700 Næstved

   
Jørn Johansen A/S har eksisteret siden 1988. Virksomheden har gennem årene udført restaurering af erhvervsejendomme, herregårde, butikker og beboelse. Jørn Johansen A/S har også udført opgaver på fredede ejendomme. Siden 1999 har firmaet samtidig udført hovedentrepriser inden for vedligeholdelse, renovering og til- og ombygninger

   

Da synet ændrer sig hele livet, anbefaler vi, at du får foretaget regelmæssige synsprøver, hvert eller hvert andet år, afhængig af din alder og dit helbred. En synsprøve afdækker om du har behov for styrke, har bygningsfejl, samsynsproblemer eller andet, der har indflydelse på dit syn.

   
MENY er hele Danmarks nye fødevaremarked. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin.
Du finder den lokale Meny butik i Østergade i 4700 Næstved hvor du altid får god service.

   
Panorama finder du i Vinhusgade 14, 4700 Næstved. Frisør salon med erfarne medarbejdere som ser frem til dit besøg.
Lene vil meget gerne hjælpe dig og byde på en kop kaffe mens hun laver sit arbejde.
Du kan ringe på 55 77 60 25 og bestille tid.

   
Du finder et stor udvalg i BMW på adressen Holsted Paark 18, 4700 Næstved. Vi hjælper dig også gerne med leasing, import af biler og på værkstedet er de klar til at tage imod din bil.    
NK Forsyning leverer rent drikkevand, hjælper dig af med dit spildevand, leverer strøm og holder styr på gadebelysningen i Næstved

   

Mister Næstved er en stor lys 950m2 butik med en indbydende og afslappet atmosfære. Vi har et stort udvalg af de kendte mærker, hvor der ugentligt kommer nyheder frem på hylderne. Dette gør, at det altid er inspirerende at komme på besøg.
Butikken finder du i Kindhestegade 12G, 4700 Næstved

   
Vi udbyder finansielle produkter og andre dertil knyttede produkter og services, primært i Danmark. Produkter og services inden for bank, leasing og realkredit er koncernens kerneydelser, mens øvrige finansielle ydelser kan leveres internt eller formidles gennem langvarige partnerskaber.
Du finder afdelingen i Næstved på adressen Østergade 2, 4700 Næstved
   
William Tolstrup Arkitekter er etableret i 2006. Firmaet er i stand til at varetage opgaver som bygherrerådgiver, samt total- og hovedrådgiver

   
Spar Nord har gennem mange år været partner med NTK. Banken har været klubbens pengeinstitut og en trofast partner og sponsor ved mange lejligheder.

   

Din lokale VVS-installatør - løser store og små opgaver for orprivate, boligselskaber, erhverv og kommuner