TRÆNERE

NTPK kan tilbyde trænere til alle niveauer, vores cheftræner har stor erfaring og har arbejdet med flere klubber på Sjælland. Cheftræneren er ansvarlig for at også klubtrænere er i stand til at levere en rigtig god vare.

PRIVAT TRÆNING
Næstved Tennis og Padel Klub ønsker generelt at give klubbens medlemmer mulighed for at supplere deres klubtræning med yderligere træningstimer, hvorfor bestyrelsen har godkendt trænere til at give privatundervisning på NTPK's anlæg. Kun disse trænere må give træning på NTPK's anlæg.
Følgende trænere er godkendt af klubbens cheftræner: Henning Lundsfryd, Lucas Hallgren og Mads Dalberg.
Du finder kontaktinfo på listen herunder. Trænerens navn skal bruges ved banebooking.
Privattrænere skal være medlem af NTPK og træneren kan undervise spillere som er medlem af NTPK eller gæstespillere mod booking og betaling for gæst.
Træneren kan benytte klubbens bolde.

Hvordan booker man en privat tennislektion?
Spilleren tager kontakt til privattræneren og aftaler tidspunkt.
Spilleren booker banen med sit navn og søger privattrænerens navn.
Spilleren betaler for banetime hvis det er indendørs i hallen. Har spilleren fast banetime kan den anvendes.
Er spilleren ikke medlem af NTPK booker træneren banen og afregner med NTPK for gæstenprisen for en gæst afregnes kontant ved reservation.
Spilleren betaler trænerløn direkte til privattræneren, dette regnskab er klubben uvedkommende.

Billede Beskrivelse

Henning Lundsfryd er cheftræner i NTPK. Henning er uddannet Diplomtræner og fitness instruktør/personlig træner. Han har derudover deltaget i mange kurser inden for mere specifikke koncepter.

Du kan kontakte Henning på telefonnummer 2874 1116 og mail henning@ntk-tennis.dk.

Lucas Hallgren er juniortræner og ungdomsleder i NTPK. Lucas er med til at introducere nye juniorer i klubben, da han også er klubbens ungdomsleder.
Lucas har gennemført de 4 grundtrænerkurser og gennemførte Tenniscoachen i 2020 + Familietennis- og Refereekursus. Lucas er også et godt og aktivt medlem af klubbens bestyrelse, samt klubsekretær og webmaster. Lucas spiller på klubbens ungseniorhold og 3. herrehold.
Du kan kontakte Lucas på telefon 9399 2208 og mail lucas@ntk-tennis.dk.

Mikkel Rosenørn Jensen

Farhad Saeed

Silas Hestbæk Jensen

Mads Dalberg er tidligere klubtræner og nu afløser. Mads har deltaget i trænerkurser og har bestået DTF's Tenniscoach, og er selv en habil spiller.
Du kan kontakte Mads på telefon 2874 2800 og mail madsdalberg@gmail.com. Mads er også åben for privattimer, hvor han tager 200 DKK per time.

 

Yazan Ibrahim