TRÆNERE

NTK kan tilbyde trænere til alle niveauer, vores cheftræner har stor erfaring og har arbejdet med flere klubber på Sjælland. Cheftræneren er ansvarlig for at også klubtrænere er i stand til at levere en rigtig god vare.

PRIVAT TRÆNING
Næstved Tennis Klub ønsker generelt at give klubbens medlemmer mulighed for at supplere deres klubtræning med yderligere træningstimer, hvorfor bestyrelsen har godkendt trænere til at give privatundervisning på NTK's anlæg. Kun disse trænere må give træning på NTK's anlæg.
Følgende trænere er godkendt af klubbens cheftræner: Henning Lundsfryd, Mads Dalberg, Lucas Hallgren og Carl Toft.
Du finder kontaktinfo på listen herunder. Trænerens navn skal bruges ved banebooking.
Privattrænere skal være medlem af NTK og træneren kan undervise spillere som er medlem af NTK eller gæstespillere mod booking og betaling for gæst.
Træneren kan benytte klubbens bolde.

Hvordan booker man en privat tennislektion?
Spilleren tager kontakt til privattræneren og aftaler tidspunkt.
Spilleren booker banen med sit medlemsnummer og søger privattrænerens navn.
Spilleren betaler for banetime hvis det er indendørs i hallen. Har spilleren fast banetime kan den anvendes.
Er spilleren ikke medlem af NTK booker træneren banen og afregner med NTK for gæstenprisen for en gæst afregnes kontant ved reservation.
Spilleren betaler trænerløn direkte til privattræneren, dette regnskab er klubben uvedkommende.

Billede Beskrivelse

Henning Lundsfryd er cheftræner i NTK. Henning er uddannet Diplomtræner og fitness instruktør/personlig træner. Han har derudover deltaget i mange kurser inden for mere specifikke koncepter.

Du kan kontakte Henning på telefonnummer 2874 1116 og mail henning@ntk-tennis.dk.

Mads Dalberg er klubtræner og har ansvaret for træning af klubbens juniorspillere. Mads har deltaget i trænerkurser og har bestået DTF's Tenniscoach, og er selv en habil spiller. Mads spiller på NTKs 2. hold.
Du kan kontakte Mads på telefon 2874 2800 og mail madsdalberg@gmail.com. Mads er også åben for privattimer, hvor han tager 200 DKK per time.

Lucas Hallgren er juniortræner og ungdomsleder i NTK. Lucas er med til at introducere nye juniorer i klubben, da han også er klubbens ungdomsleder.
Lucas har gennemført de 3 grundtrænerkurser og gennemførte Tenniscoachen i 2020. Lucas er også et godt og aktivt medlem af klubbens bestyrelse, samt klubsekretær og webmaster. Lucas spiller på klubbens ungseniorhold og 3. herrehold.
Du kan kontakte Lucas på telefon 9399 2208 og mail lucas@ntk-tennis.dk.

Mikkel Rosenørn Jensen

Farhad Saeed

 

Silas Hestbæk Jensen

Carl assisterer NTK’s trænere i klubben med hovedsaligt seniorer og er koncentreret om dameholdets træning og holdkampe. Carl er uddannelse DGI træner, DTF tenniscoach og diplomtræner. Med flere årtier som tennistræner i såvel større som mindre tennisklubber på Sjælland, Bruguera Tennis Academy i Barcelona, DGI/Bravo Tours tennisrejser til Tyrkiet, Spanien og Grækenland har han en kæmpe rygsæk fuld af erfaring. Samtidig med at han er i NTK tilbyder han også sin hjælo i andre klubber, og tilbyder gerne privatlektioner efter nærmere aftale på tlf. 28717202 eller mail: cetdk@icloud.com.