Trænere

TRÆNERE

NTK kan tilbyde trænere til alle niveauer, vores Cheftræner har stor erfaring og arbejder for DTF med flere klubber på Sjælland. Cheftræneren er ansvarlig for at også klubtrænere er i stand til at levere en rigtig god vare.

PRIVAT TRÆNING
Næstved Tennis Klub ønsker generelt at give klubbens medlemmer mulighed for at supplere deres klubtræning med yderligere træningstimer, hvorfor bestyrelsen har godkendt trænere til at give privatundervisning på NTK's anlæg. Kun disse trænere må give træning på NTK's anlæg.
Alle trænere som vist herunder er godkendt af klubbens cheftræner, Henning. Her finder du også kontakttelefon. Trænerens navn skal bruges ved banebooking.
Privattrænere skal være medlem af NTK og træneren kan undervise spillere som er medlem af NTK eller gæstespillere mod booking og betaling for gæst.
Træneren kan benytte klubbens bolde-

Hvordan booker man en privat tennislektion?
Spilleren tager kontakt til privattræneren og aftaler tidspunkt.
Spilleren booker banen med sit medlemsnummer og søger privattrænerens navn.
Spilleren betaler for banetime hvis det er indendørs i hallen. Har spilleren fast banetime kan den anvendes.
Er spilleren ikke medlem af NTK booker træneren banen og afregner med NTK for gæsten Prisen for en gæst afregnes kontant ved reservation.
Spilleren betaler trænerløn direkte til privattræneren, dette regnskab er klubben uvedkommende.

Billede Beskrivelse

Henning Lundsfryd er cheftræner i NTK. Henning er ansat af DTF trænerhuset og det er i det koncept han arbejder for NTK 3 dage om ugen. Konceptet er lavet så klubberne kan dele en træner og dermed holde omkostninger nede, samtidig med at få en kvalificeret træner. 
Henning er uddannet Diplomtræner og fitness instruktør/personlig træner.

Du kan kontakte Henning på telefonnummer 2874 1116 og mail hl@tennis.dk.

Mads Dalberg er klubtræner og har ansvaret for træning af klubbens juniorspillere. Mads har deltaget i trænerkurser og har bestået DTF's Tenniscoach, og er selv en habil spiller. Mads spiller 1.single på NTKs 2.hold.
Du kan kontakte Mads på telefon 2874 2800 og mail madsdalberg@gmail.com. Mads er også åben for privattimer, hvor han tager 200 DKK per time.

Lucas Hallgren er juniortræner og ungdomsleder i NTK. Lucas er med til at introducere nye juniorer i klubben, da han også er klubbens junioransvarlige. 
Lucas har gennemført de 3 grundtrænerkurser og gennemførte Tenniscoachen i 2020. Lucas er også et godt og aktivt medlem af klubbens bestyrelse.
Du kan kontakte Lucas på telefon 9399 2208 og mail lucas@ntk-tennis.dk. Lucas har også muligheder for privattræning, også til 200 DKK per time. Kontakt for mere info.

Kasper Kofoed fungerer som assisterende træner i NTK. Kasper har kurser som coach og træner og tilbyder også privatlektioner. 
Kasper tilbyder også opstrengning af ketsjere, samt salg af diverse udstyr. 

Du kan kontakte Kasper på telefon 2883 7330 og mail info@kksport.dk.

Jakob Johansen, 
Jakob Johansen er en særdeles erfaren tennisspiller og træner. Han har tidligere taget trænerkurser (1-4) svarende til niveauet som tenniscoach. I NTK vikarierer Jakob som træner for diverse hold, når der er behov for det. Som spiller har Jakob tidligere været en fast del af NTK’s 1. hold, og spiller i dag med på 1. og 2. holdets ugentlige træningspas.
Jakob kan kontaktes på : Telefon 23