Minitennis

Et tilbud til de yngste.

Børn introduceres til tennis gennem diverse leg og bevægelse, samt socialt samvær. De får mulighed for at træne deres balance og koordination, vi arbejder med emner som øje/hånd og bold/øje koordination.

Tilbuddet er rettet mod de yngste i alderen fra 6 år, og begyndere op til 10 år. Vi spiller med bløde bolde og på små baner, hvor der øves og leges tennis med ketsjer og bold.

Det er en forudsætning at du er meldt ind i NTK og det klarer du ved at klikke på BLIV MEDLEM oppe i hoved menuen. Prisen er 650,- kr. per år.

Når det er klaret koster træningen 3 x 900,- kr. som skal betale forud, 1.oktober, 1.januar og 1.maj og det dækker for 1 træningstime per uge. Betaling sker ved at vælge Events/Minitennis her på hjemmesiden. Kontakt klubben eller trænerteamet for at blive sat på holdet.

Minitennis træner én gang ugentligt om mandagen kl. 16-17:30 med Henning Lundsfryd som ansvarlig træner med hjælp fra vores dygtige hjælpetrænere.

Minitennis spilles på en lille bane med et lavt net, der bruges bløde bolde som betyder lavere fart på bolden så de er nemmere at håndtere. Fordelen er at der skal slås til bolden som var det en hård tennisbold, men da den er blød flyver den langsommere og man "slår sig" ikke på bolden hvis man bliver ramt.
Har du lyst til at starte på Minitennis så skal du blot kontakte sekretariatet på info@ntk-tennis.dk. Er du ny skal du klikke på den grønne knap BLIV MEDLEM og udfylde den formular der ligger der. Velkommen og god fornøjelse!