Junior (8-17 år)

Næstved Tennis og Padel Klub ønsker at fremme ungdomsarbejdet og give alle juniorspillere mulighed for at modtage træning af høj kvalitet, som passer til den enkelte spilleres niveau. Vi vil samtidig gerne medvirke til udvikling af lokale talenter og kommende turneringsspillere. Ligeledes lægger vi vægt på, at skabe nogle trygge rammer, hvor vores juniorer kan få nogle gode sociale relationer og positive oplevelser.
Sommeren står for døren og der bliver lavet opdelinger efter dit niveau, det klarer klubbens dygtige trænere. Spiller du allerede så vil din træner give dig besked om tiderne for den kommende træning.
Tag kontakt til kontoret på mailadressen info@ntk-tennis.dk for yderligere information eller direkte til cheftræner Henning Lundfryd henning@ntk-tennis.dk.

1½ times træning koster 900 kr. pr. sæson.

Link til den aktuelle træningsplan: https://www.ntk-tennis.dk/traeningsplan

Turneringstennis
Hvis du ønsker at deltage i individuelle turneringer arrangeret af DTF skal du have et licensnummer. Det kan klubsekretæren hjælpe dig med, og det koster fra  300,- op til 475,- kroner om året. Herefter kan du spille med i de turneringer der passer til dit niveau. Turneringer er indelt i 3 kategorier hvor 1 er for de bedste.
Er der spillere nok på din årgang kan klubben også tilmelde et hold hvor holdet så styres af en holdkaptajn. Det er en rigtig god måde at få testet sig mod spillere fra andre klubber.
Tal med din træner om mulighederne for dig.

 

Tid Aktivitet Ansvarlig Tekst
1.maj Træning ude Henning og trænerteamet Alle nuværende og nye tilmeldte
1.oktober Træning inde Henning og trænerteamet Trænerne inddeler hold